SISTEME ALARMI
Montime alarmi te sigurise se larte te markes prestigjoze META SYSTEM per te gjitha automjetet.
Si dhe sistemin e ri per autoveturat qe disponojne telekomanden origjinale si "MERCEDES BENZ"
Perparesia e keti sistemi te teknollogjise se larte eshte nje produkt i vetem qe adaptohet me lehtesi ne rrjrtin KAN te automjetit......................