RRETH NESH
Elektro Klima u themelua ne vitin 2003 ne Vore nga Roland Hoxha i cili ka disa vite experience
te perfituar edhe ne Itali ne kete fushe . Ne sherbejme kryesisht  ne sistemet e kondicionimit te autoveturave.   
Ne gjithmone gjejme rrugen me te mire dhe me te pershtateshme per ti sherbyer klientit me sa me shume shpejtesi dhe korrektesi dhe prandaj ne aktualisht  kemi krijuar nje rrjet shume te gjere klientesh ne te gjithe Shqiperin dhe trevat Shqipetare.
Fotot