Ne kete seksion ju  prezantojme te gjithe produktet e projektuar per tu paisur, me zgjidhjet e sigurise te avancuar, per automjetin qe dispononi.      
HPB2 SISTEM ALARMI MODULAR (PLIP)
Central alarmi per tu pershtatur veturave qe disponojne  telekomand origjinale per mbylljen e portave; fale lidhjes direkte me sinjalin kan te vetures, mbron sistemin kunder cdo tentative per mosfunksionimin e tij.......................... 
HPA3 SISTEM ALARMI MODULAR ME  RADIOKOMAND
Central i radiokomanduar i paisur me comanda universale per mbylljen e dyerve, mbrojtje volumetrike e gabines me ultrasuoni si dhe me kodin "override" te emergjences te personalizuar.................
GPA 800 Pager ju lejon qe te jeni i informuar! Fale modulit GPS tashme eshte e mundur te njohesh kordinatat gjeografike te posizionit te automjetit .kjo prezantohet si nje bashkesi numrash qe te vendosur ne nje sistem kartografico (GOOGLE MAPS), te lejojne te njohesh pozicionin egzakte te automjetit. GPA 800 Sistem telematiko per kontrollin ne distance te gjendjes se automjetit me ane te  teknollogjise GSM dual band (SIM CARD).  
M8700 SISTEM ALARMI COMPAT I RADIOKOMANDUAR
Centrali i radiokomanduar eshte i paisur me komand per mbylljen e dyerve te tipit universal, mbrotje volumetrike e gabines me ultrasuoni si dhe me codin"override" te emergjences te personalizuar.Eshte i paisur me dy radiokomanda TXmykro me LED, qe  ndryshon frekuence ne cdo trasmesion dhe  mbron automjetin kunder cdo tentative per te kopiuar o kerkuar frekuencen e tij
          
Sensor indietro me 2 kapsula per montim ne portatarge  SR2 RTG
  Sistemi Ready To Go pershtatet lehtesisht me te gjithe automjetet ne treg, duke garantuar kualitet perfekt mbulimi njesoj si modelet me kapsula te instaluara ne parakolp.   Kapsulat ultrasonike jane te pajisura me nje suport  per tu fiksuar ne anet e kornizes te portatarges qe gjendet ne konfecion.   Kjo topologji montinmi, mundeson nje montim te shpejte pa modifikuar pjeset origjinale te automjetit.