VW, Audi, Opel kushinet kompresor
Regulator  kompresor Distancator Distanca Distanca
Brtve kompresora Semerinzi Iglice auto klime Aluminijski prstenovi Fitinzi auto klime Prikljucci za punjenje auto klime Prikljucci za punjenje auto klime Prikljucci za punjenje auto klime Prikljucci za punjenje auto klime Prikljucci za punjenje terenskog programa Prikljucci za punjenje terenskog programa Prikljucci za punjenje terenskog programa Prikljucci za punjenje terenskog programa Prikljucci za punjenje terenskog programa"> Prikljucci za punjenje terenskog programa"> Prikljucci za punjenje terenskog programa"> Prikljucci za punjenje terenskog programa"> Prikljucak za punjenje auto klime Metalna plocica za kompresore Metalna plocica za kompresore Ventilator za auto klimu
 Ne kemi nje gam te kompletuar me komponente e pjese kembimi per sistemin e auto kondicionereve  te markave me prestigjioze Italiane.  
HARRISON V5Kompresori V-5 me pese pistona eshte i pari kompresor me cilindra  qe eshte ne gjendje te rregulloje automatikisht fuqine ne dobi te kerkeses se impiantit te kondicionimit te autoveturave.Nje valvul kontrolli ne testaten e pasme inditifikon rendimentin e evaporatorit dhe rregullon automatikisht cilindraten ne dobi qe ti pershtatet kesaj fuqie ne menyre sa me efikase. 
........................................................
.........   
DEITRATOR